Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ......
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Не разбрах нещо линка ли не се отваря или
      EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
      EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
      NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
        Не разбрах нещо линка ли не се отваря или
        Работи,работи........просто опитах 3 пъти,но не зареди.......след това се оправи....моя грешка.
        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Пепоне това е твоя донор.
          Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• Хахахх стига и ти бре,аз и без това се замислям,ама мноо ми е скъпа,ако мипадне нещо ударено ляко да ми дойде по тънко може и да го зема,че да дам 3к и после да почна с трансплантации,някак си не ми е оферта

Comment

• Биелета задна

Някои ремонти си правя сам и споделям опит и мисли тук. Ако не е това точната тема, моля да ми се премести поста или затрие. Става дума за следното. Смених си оригиналната биелета ТРВ преди около година с такава, купена от Бг. Новата беше с метална част между двете сферични стави и много трудно се движеха ябълките в гнездата си. Оригиналната имаше сбит шестостен в оста на резбата и служи за контра при развиването. Купената от Бг няма сбит шестостен, а има ударено място, имитиращо двустен за гаечен ключ, за да се държи контра при завиване и развиване. Обаче като е направен този двустен (чрез удар) е изтекъл материал по плоската повърхност, която трябва да легне и се притисне към планката на задния амортисьор и другата страна към стабилизиращата щанга. Вместо да ляга на площ като пръстен, биелетата контактува на 2 точки.
              И почва едно скърцане и хлопане отзад. Отделно дето се охлабва т.к. 2-те точки се износват бързо и болта почва да удря в гнездото си. Търпях и накрая си взех пак биелета ТРВ, нова. Сега е тихо и комфортно. На снимките се вижда характера на износването на измислената биелета, която е за боклука, само си прибрах гумените маншончета. Вижда се и означението от кутията на новата ТРВ. Извод - не пестете от части.
              PS Ама че арни снимки съм направил...ужас.
              Attached Files
              Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
              Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
              Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• http://vbox7.com/play:1b156217 не знам колко са го гледа ли но на мен ми попадна днес и ме изкефи

Comment

• Теч на масло 156 2.4

Колеги моля за съвет!Днес влизам в гаража и виждам най-гадното нещо - от шофьорската страна пред предното колело локва масло ,гледам отдолу и виждам 1 малко маркуче около 10 см.,тънко капе масло ... вдигам щеката(трия-слагам я пак) в двигателя няма нищо... явно по-голямата част от маслото е изтекло в гаража.Колата нито съм я напирал нито съм я опирал . Какво може да е ...

Comment

• Първоначално публикувано от kolilord Покажи съобщение
                    http://vbox7.com/play:1b156217 не знам колко са го гледа ли но на мен ми попадна днес и ме изкефи
                    Клипчето е страхотно

---------- Post added at 06:23 ---------- Previous post was at 06:22 ----------

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                    Пичове има една 166-ца за продан 3.0 V6. Един авер мисли да я кара насам от германия,колата има тюв и ще се докара на ход от там. Ако има някой заинтересован с докарване до ваш адрес ще и се търси 3000лв
                    Пиша ейтака понеже работата е за няколко дни да се реши дали някой я иска и не мисля че е удачно да пусна обява.

http://suchen.mobile.de/auto-inserat...AGE_UNREPAIRED
                    Линка нещо не се отваря. Само при мен ли е така ?
                    Alfa 156, 2.0 TS
                    VW Vento 1.8- Бившата
                    Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Първоначално публикувано от danielss Покажи съобщение
                      Колеги моля за съвет!Днес влизам в гаража и виждам най-гадното нещо - от шофьорската страна пред предното колело локва масло ,гледам отдолу и виждам 1 малко маркуче около 10 см.,тънко капе масло ... вдигам щеката(трия-слагам я пак) в двигателя няма нищо... явно по-голямата част от маслото е изтекло в гаража.Колата нито съм я напирал нито съм я опирал . Какво може да е ...
                      Хидравлика. Погледни нивото в казанчето.
                      Last edited by thecleaner; d.m.y г., 08:08.
                      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Масло за 156 1.8TS

Здравейте колеги, много ви моля да дадете предложение за масло Selenia 20K откъде може да го закупя.Защото по форума чета че има ментета и доста различни цени

Comment

• [/COLOR]Линка нещо не се отваря. Само при мен ли е така ?[/QUOTE]

Колата я продали докато се обади моя човек баси тъпото ,ама пича решен да си идва с алфа

Comment

• Ти кажи че искаш и аз ще ти намеря.
                            Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• Гуми

Здравейте, на ето тази джанта http://www.gumtree.com.au/s-ad/conco...rim/1016117697 гума 235/45 дали ще застане (със сменени пружини съм и колата е по-ниска)
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Мисля не! Ще опираш подкалника!
                                sigpic
                                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                                X